Honey´s I´m home!

Men vad är det jag kommer hem till??? Vad hände med sommaren? Den verkar ha kommit av sig helt. Kan vara så att vi haft vår beskärda del av denna vara. Då dör jag. Eller så drar jag igen 😀

Det var inte heller lätt att ställa klockan på 5.20 för att så skteliga vakna upp och bege sig till gymmet, men jag gjorde det. Som jag saknat skivstången och nya träningsupplägget! Fortsätter med tunga styrkeövningar varvat med plyo/kondition. I morse var det favvopasset, det vill säga BEN! Olika squats och lunges varvades med hoppträning och kondition 😀 Denna kombo och #tusengraderpågymmet resulterade i att jag lökade som jag aldrig gjort förut. En äcklig men samtidigt angenäm känsla 😉 (och nä jag tränade inte såhär avklädd ha ha ha)

Det är även sista veckan med 5:2 fastan. Spännande att se hur den påverkat mina värden som jag t0g innan jag började projektet. Det ska bli skönt att återgå till normala ätmönster igen. Jag har genom otaliga experiment insett vad som funkar och vad som inte gör det. Mer om det senare. Avslutar med ett tips på värsta bästa vuxengodiset…

Mandelsmör, flingsalt och riven kokos=a match made in heaven!

Later gater!

4 reaktioner till “Honey´s I´m home!

  1. Välkommen hem. =) Är väldigt nyfiken på vad du anser om 5:2 fastan. Funderar på att testa….

  2. Hej ! Är också nyfiken på resultatet av din fasta. Såg mandelssmörsburken och kan inte låta bli att tipsa om hur enkelt det är att göra eget mycket godare ( om du nu inte redan vet hur ) Jag rostar först mandlarna, med eller utan skal är en smaksak i 200 gr ca 5 min, sen kör jag de i matberedaren med kniv, ganska länge brukar pausa var 3:e min för på min står det att den inte ska köras längre perioder utan paus, till slut oljar sig mandeln och det blir smör. Tror jag körde 4-5 3-minutersperioder sist och då hade jag 400 gram mandlar med skal, tycker det går snabbare när de inte är skalade.
    Har sett en del recept där man ska tillsätta tex olja men det är helt onödigt det enda som behövs är mandlar eller varför inte nötter.

    1. Hallå Marie! Har sett att det görs smör till höger och vänster 😉 SKulle så gärna vilja göra mitt eget, men har ju ingen matberedare! Det är där det faller. Kanske att man skulle skaffa sig en?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *