Vilken grönsakssvarv ska man köpa?

Grönsakssvarv

Just nu har jag en sådan som på bilden, en veggietwister - men den är allt annat än bra. Tänker mig något mer rejält, som den på bilden nedan…

Rejäl grönsakssvarv

Vad har ni för märken på era svarvar där ute och hur bra skulle ni säga att de fungerar?

4 reaktioner till “Vilken grönsakssvarv ska man köpa?

  1. Jag har precis köpt en elektrisk från WMF- Kult X. Snygg, lätt och passade in i en kökslåda. Jag har hittills kört zucchini, morot och rödbeta och det blev riktigt riktigt bra. Nu är vi i och för sig ett hushåll med 4 personer så det är för jobbigt att köra för hand. Jag har också en från Gemu (tror jag att den heter). Den är bra men det tar för lång tid. Jag bor i Tyskland och jag betalade 50 EUR för min apparat.
    Berätta gärna vad du köper och hur den är.
    Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *