Kombucha med glöggsmak

Kombucha med glöggsmak

Idag är det två månader kvar till julafton…Kan inte säga att jag längtar. Inte än i alla fall. Men, man får ju ändå förbereda sig lite. Jag är ju en big fan of kombucha och har alltid en batch på gång - och denna gång testade jag att smaksätta den med glöggkryddor.

Jag gjorde en andra fermentering med blåbär och tillsatte en påse glöggkryddor. Det var lite snålt tilltaget med bara en kryddpåse med tanke på att det är närmare 5 liter som ska smaksättas. Skulle nog haft det dubbla eller kanske till och med det tredubbla. Man vill ju gärna ha en tydlig glöggsmak, eller hur?! Jag hinner med ett par batches till innan julafton, så framtill dess ska jag nog ha lyckats få till en bra glöggkombucha 😀

En reaktion till “Kombucha med glöggsmak

  1. Hej, vad kul att se att någon annan testar kombucha med glöggkryddning 👍😊gör du på grönt eller svart te, mitt svarta blev supergott, men det är ju sötare så inte så konstigt. Hur mycket glöggkryddning landade du i? Och hur länge låter du det dra?
    Mvh ea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *