Sockertjocken…

…det är jag det.Tog lite mått och vägde in mig i morse. Det var lite värre än förväntat. Nu e det bye bye socker och hello fat! Såhär såg det ut i morse…

Vikt :63.8 kg !!!!! När hände detta?

Arm: 29 cm

Midja: 72 cm

Äss: 100 cm - fatta, en hel jävla meter!!!!!

Skönt att lämna ut sig sådär - mohoho- eller inte. Annars känns det bara bra idag. Sjukt pepp såhär dag två. Det är vanligt att man blir trött, svag och får huvudvärk när man drar ner på kolhydraterna.Symptomen brukar försvinna efter några dagar. Har dock inte känt av nåt sånt alls. Körde en timme kondition på gymmet och det gick huuur bra som helst. Fast jag antar att jag fortfarande har carbs [kolhydrater] i kroppen. Men, jag är inte i ketos ännu. Vill man veta vad ketos är för något kan man kolla upp den här länken: http:/alltomlchf.se/halsa/Ketos/

Nu ska denna dame fixa till lite frukost och lunch till imorgon. Känns som att det blir kokta ägg, avocado och lax till frukost. Till lunch skaldjurspaj- utan pajskal då såklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *