Träningsupplägg

Att det blir 3-4 pass i veckan är bestämt, men osäker på hur jag ska lägga upp det. Jag brukar köra 2 funktionella styrkepass och 2 konditionspass i veckan fördelat på ca en timme per pass…Men, man deffar inte ner sig direkt av den funktinonella träningen, så den får jag nog lägga på hyllan ett tag. Har tänkt på riktigt tung styrketräning alternativt kombinerade styrke/konditionspass. What to do, what to do?

Har nu googlat runt lite och såhär blir det : 2 konditionspass och 2 tunga styrkepass per vecka, fortfarande fördelat på en timme per pass (uppvärming och stretch är inte inräknat då.)

Konditionspassen kommer bestå av crosstrainer, löpning och rodd. Det sistnämnda är sjukt konditionskrävande och jag är riktigt kass på det. Orkar inte ens 5 min intensiv rodd idag. Det ska det bli ändring på eftersom det är en så himla effektiv träning.

Styrkepassen kommer som sagt bli tunga. Fria vikter, 8-10 reps och ingen vila mellan övningarna. För att undvika vila kör jag de olika övningarna som ett cirkelpass. Spar tid och håller definitivt ångan uppe. Hur kommer detta gå när man har minimalt med kolhydrater i kroppen? Kommer man att bli tröttaste tjejen ever, eller funkar fett lika bra som bränsle?

Den som lever får se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *