Den är paxad!

Vad är det med folk och paxande? Här på detta hotellet bor det bara vuxna människor. Utan barn. Tror att det är en åldersgräns på 21 år. Anyways, det paxas till höger och vänster och ju mer man kan paxa desto bättre. Hahaha, jättemärkligt beteende tycker jag. Det finns en massa hyddor, som den på bilden (som by the way är den hetaste hyddan på hela stranden 🙂 ) och varje morgon när jag och Fantastic kommer ner, är såklart det mesta paxat. Och vi är nere tidigt. Kanske vid halv nio snåret. En morgon vaknade jag sjukt tidigt, närmare bestämt halv sex på morronen. Det är ett väldigt rikt fågelliv här (känns som man bor i en djungel) och varje morgon mellan halv sex och halv sju kvittras det satan ta mig. Är nästan omöjligt att sova då. Anyways, bestämde mig för att gå ut och spana in paxnings processen. Var ute ur rummet vid halvsju, går de 30 meterna ner till havet. Ser mig omkring… Paxad, paxad, paxad…SUPERMYCKET paxat redan!!! Skrattar lite för mig själv. Visste ni om att det endast är kvinnor som paxar? Under den halvtimmen jag sitter och iakttar spektaklet ser jag inte en endaste paxande man. Den rollen verkar ligga på kvinnan 🙂 .
Annars kunde livet inte vara bättre. Mina största dilemman om dagarna är om jag ska ligga på en solstol, i en hydda, i skugga eller sol? Om vi ska äta grillad kyckling eller fisk till lunch? vilken av de sex gourmetrestaurangerna vi ska äta på ikväll…. Dessa enorma frågor måste jag ta ställning till varje dag!!! Suck… 🙂 ska försöka göra lite fler inlägg denna veckan…tummis!
Kram från ett soligt Mexico!

2 reaktioner till “Den är paxad!

  1. Åh det ser helt underbart ut! Hoppas ni har bästa semestern ever, vi saknar er jättemycket! Love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *