I´m psyched!!!

februari 28, 2012 i LCHF, Träning

Äntligen har den kommit!!! Jag har bestämt mig för att gå en kostrådgivarutbildning och idag kom kursmaterialet. Har bara ögnat igenom den som hastigast, men shit o my God vad jag bara vill sätta mig ner och sträckläsa den!

Två kapitel kommer jag kasta mig över redan nu ikväll. Det ena är ”LCHF mat för en vältränad kropp” och det andra berör träningslära. Känns väldigt på tapeten med träningsläran. Har fortfarande inte bestämt helt hundra hur jag ska lägga upp träningen de närmsta månaderna. Har mailat lite med PT:n, vad han anser, har kollat runt på olika träningssidor och bloggar och nu kommer boken med ytterligare alternativ…Det blir en lååång kväll och jag räknar inte med många timmars sömn. Är som ett barn på julafton :)

Dags för soffa, grönt te och ”the book”! Bye bye, nu ska jag gå och grotta ner mig i styrketräning och LCHF. Fan vad jag gillar det!