Jonas föreläser om LCHF och träning

Alla som ännu inte hunnit läsa Jonas Bergqvists bok ”LCHF och träning”, var inte ledsna 🙂 Han har lagt upp en föreläsning om ämnet som han gjorde på ett hälsokonvent nyligen. Det är en timme långt, men väldigt intressant. Själv lyssnade jag bara på det medan jag låg och solade nere på bryggan. Livskvalitet!

Länken finns här.

Han slutar föreläsningen med en liten cliff hanger. Han säger -”svält dig”. Sedan pratar han väldigt kort om PF och hur uppbyggande det är och hur det boostar din kropp. Han gör det själv - fast bara 2 gånger i veckan och då gör han det 16/8.

Hur går det för er som börjat med PF nu? Gillar ni det? Har ni tränat och hur gick det? Jag är ännu inte såld, men mer om det senare.

Det har nu gått en vecka utan träning och det suger. Tog en PW i morse, kändes bra - började jogga -kändes dåligt! Mr PT säger att jag får fortsätta vila ifrån styrketräningen. Han rekommenderade dock att jag körde på med cardio i crosstrainer eller AMT:n om det kändes ok. Så ja - jag har inte så mycket val. Konditionsträning it is 🙁 .

Positivt är dock vädret! Ikväll blir det grill på balkongen med syrran och hennes kid. Har tänkt mig laxfilé inlindad i bacon 😉 och en gurk/majjo röra till detta. Man kan nog till och med sitta ute…Jag gillar det!

4 reaktioner till “Jonas föreläser om LCHF och träning

  1. Jag trivs jättebra med periodisk fasta. Jag körde en period i höstas men nu kör jag mer strikt sen ca 2 månader tillbaka. Äter ca mellan 12-20 (ibland blir det senare också 21-22) och ibland på helgerna så kanske det blir mat under längre tid också men jag tycker det är ok. Jag jobbar 10-18 så det blir en halvtimmes promenad till och från jobbet och tränar jag styrka så blir det på kvällen eller helgen. Vet inte om det är pga av PF eller att jag håller lite mer koll på intaget men jag har gått ner ca 1,5-2 kg än så länge. Kör på några veckor och se sen hur du trivs med det, det tar väl ett tag att komma in i det.

    1. Tänker ge det i alla fall e månad, sen får det bli en utvärdering på det. Jag tycker det är svårt att få i mig rätt mängd mat. känns som att man går på ett stort kaloriunderskott. Time will tell 🙂

  2. Här har man drabbats av magsjuka. Så det blir mest ingenting av allt nu och långa besök på toan… Magen gurglar som värsta diskmaskinen och blä! Nu vill jag bli frisk och fortsätta med PF och träningen! Det är så trist att inte kunna träna, saknar min styrketräning, löpturerna och Efit-passen! Fast jag mår ju kasst så sugen är jag inte inte. Synd om dig som mår bra för övrigt men som måste vila!

    1. Nä fy! Din stackare. Kräks är det värsta som finns! Jag saknar också styrketräningen, men får som sagt nöja mig med cardio pass på crosstrainern 🙁 Vad är Efit pass för något? Krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *