Exemplarisk dag

Idag har jag gjort allt efter konstens alla regler! Styrketränade innan jobb vid 7-snåret. Det är ju då man ska va på gymmet! Det var typs jag och tre andra på hela stället. Gillar det! Hade en helt annan energi i morse, jämfört mot när jag tränar på kvällen. Kan vara för att jag är en morgonmänniska - men även på hormonerna kortisol och adrenalin. Halterna av dessa två är ju som högst på morgonen, så det är ju inte helt fel att utnyttja detta om man nu har möjlighet.

Bulgarian split squat med skivstång anyone? Älska eller hata? Visst älskar vi! Det är nog den övning som jag tycker är absolut tuffast för lår och rumpa. I kombination med raka marklyft…aj aj aj. Benträning är fan det bästa jag vet! Dels för att det är jobbigt och dels för att jag (nästan) alltid lyckas ta helt slut på dom.

I och med denna arla morgon jympa blev det även en spontan PF, som jag bröt vid 12.30. Har ju inte testat detta innan, men jag får säga att jag blev positivt överraskad. Hade förväntat mig att jag skulle vara hungrig som en varg redan vid tiosnåret, men icke! Nä, det här kommer bli rutin. De dagar jag tränar på morgonen blir det PF och ett bryt vid lunch.

Fin lunch med. Chicken cashew med massor av wokade grönsaker. En skillnad jag känner redan nu med maten är att jag käkar mycket ”renare”…Alltså det är ju väldigt lätt att gegga till en middag med crème fraiche och grädde och så tar dom smakerna lite över. Nu blir det inget gegg och allt smakar som sagt…renare och mer.

Fick ett tips om ett par paleovideos som finns på youtube. Roliga och informativa små filmer. Got to see!

Paleo in a nutshell part 1 Food

Paleo in a nutshell part 2 Exercise

Paleo in a nutshell part 3 Sunshine

2 reaktioner till “Exemplarisk dag

  1. Älskar bulgariska utfall, brukar köra med KB. Har inte testat med stång, men ska definitivt göra det! Can’t wait!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *