MISSING!!!

Det verkar som att jag har förlagt min karaktär någonstans. Sågs senast för ungefär 10 dagar sedan. Jag är i desperat behov av den, så är det någon som vet var den är får ni gärna höra av er. Hittelön garanteras!

Vad händer? Har jag tappat det helt? Nä, det har jag ju inte. Men tillräckligt för att bli orolig för mig själv. Dealen är såhär…Jag har kommit in i någon slags matfrosseri. Inte av det värsta slaget, men som sagt - varningsklockorna går igång och klämtar med tilltagande styrka. Jag brukar äta tre måltider (ibland två) om dagen. Inget småätande däremellan. Men just nu är det precis vad jag gör. Småäter! Det är inte så att jag börjat frossa i onyttiga saker, det är fortfarande bra mat (ost, nötter, LCHF knäcke, kesella med grädde, min rabarberkräm…) FAN! Det är nog den där krämen som triggat igång mig…och de naturella nötterna jag börjat köpa hem…Men dock - jag nöjesäter och äter mer än vad jag behöver, vilket är en sjukt dålig ekvation. Detta i kombination med sporadiska, inte så närvarande träningspass gör att man känner sig ganska risig relativt snabbt.

Actions to take: Fokus på träning - maten blir då automatiskt bättre och mer planerad.

When: Efter den här veckans slut. My darling sister kommer hem från London och är här på en veckas semester. Vill såklart spendera så mycket tid med henne som möjligt. Sen är det midsommar och allt som kommer med denna och gymmet är stängt i dagarna två..

Notification: För att fungera optimalt och inte tappa fokus behöver jag mina vardagsrutiner. Funkar inte dessa tappar jag det ganska snabbt

Guess I am mortal after all 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *