Utan träning i 5 dagar…

…försmäktar jag på denna ö! Ärligt talat har jag inte haft någon träningslust alls de senaste dagarna, (tack vare förkylningen från helvetet) men idag vaknar jag och känner mig bättre än på länge. Äntligen vänder det! Fast nu gäller det vara smart och lyssna mer på hjärnan än på kroppen. Skynda långsamt! Det är svårt, för benen är pigga och grymt sugna på ett tungt styrkepass. Armarna skriker efter chins och armhävningar - men jag väljer att inte lyssna. På sin höjd får det bli en PW idag. Helt okej, då vädret visar sig från sin bästa sida.

Som sagt - skynda långsamt, men det är SVÅRT! Speciellt med tanke på att jag precis hade börjat med ett nytt träningssätt Cardio Strenght Training, eller Metabolic combinations - what u prefer. Sugen på att komma igång! Vill bara gå all in och köra slut på varenda liten muskel i den här kroppen! Fast det hade inte gått ändå. Hjärnan är fortfarande halvfull med snor, pulsen är fortfarande förhöjd och luftrören är inte 100%. Det blir till att snöra på sig jympadojjorna och bege sig ut på en PW, därefter frukost. Sjukt glad för att jag smakar något igen! Tappar alltid smaken när jag blir förkyld. Gör ni det med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *