Hoho! Var är ni?

20130109-083200.jpg

Såhär ska inte ett gym se ut i början av januari månad 🙂
Kan hända att jag ger er en något skev bild av verkligheten, då jag tog bilden vid dagens morgonträning. Jag klagar dock inte, gillar att ha gymmet helt för mig själv. Dagen pass tillägnade jag armar och axlar. Målet var 100 dips och 100 bicepscurls. Det senare uppnådde jag, men fick nöja mig med 74 dips. Assisterade såklart, med 20 kg. Efter det, axelpress medvkettlebells varvat med ball-slams. Nu sitter jag här med darriga armar och orkar nästan inte hålla upp telefonen 😀
Hur ser det ut på era gym nu i januari?

10 reaktioner till “Hoho! Var är ni?

 1. Åh vad härligt det lät, både övningarna och det tomma gymmet. Jag längtar så efter att få komma igång med träningen men kroppen envisas med att vara sjuk. Har dock tjuvstartat med lite lätta yogaövningar varje kväll innan sängen. Men längtar efter att få ta ut mig på riktigt. 🙂

 2. det är knöka fullt på mitt träningss
  tälle just nu, men det är ju övergående så jag får stå ut med att trängas ett tag till 🙂

 3. Snart kommer jag också vara där på morgonen och köra GVT 🙂 Haha, verkar svinträkigt upplägg tycker jag med jag ska ge det en chans 🙂

  1. Jippiiii! Men du, du har helt rätt. Det är så jäkla tråkigt så det finns inte hahaha. Frågade PTn hur länge jag måste träna såhär och han tyckte jag skulle köra på ett tag till. Så det gör jag. Vad gör man inte för vetenskapen 😉

 4. Ska till gymmet ikväll och träna för första gången för i år men var förbi igår och köpte nytt kort och det var FULLT med folk!
  För övrigt går det inget vidare med pistolsquatsen… fy fän vad svåra de är!

  1. Shit! Känns som att jag har gjort ett klokt val med morgonträningen 🙂
   Å nä, jag fixar inte heller pistolerna. Grymt svåra. Men en vacker dag så…

 5. Jag hade tänkt köra igenom triceps och axlar innan ett yogapass igår, men när jag kom till gymmet strax innan 17 så var det packat med folk - och jag blev tokstressad. Hade bestämt mig för ungefär vilka övningar jag skulle köra, mestadels fria vikter eftersom jag var förberedd på mycket folk, men jag fick inte till något flyt. I morse däremot, mellan 6.20 och 7.30 var det ljuvligt på gymmet. Morgonträning ftw!

  (Och jag kommer definivt inte klara pistols innan sista januari, men skam den som ger sig!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *