Att få sova ordentligt

Gomorron! Har ni sovit gott vänner? Det är helt galet hur mycket kroppen påverkas av att inte få sova ordenligt. Jag har ju lovat mig själv att 2013 ska bli dt år då jag ser till att få mina åtta (i alla fall sju) timmars sömn per natt, so far not so good, om man ser till antalet timmar. Men, när jag väl lagt huvudet på kudden och somnat - då sover jag också heeela natten igenom! Förstår ni hur magiskt detta är? I vanliga fall brukar jag vakna flera gånger under natten, vaknar oftast en halvtimme innan klockan ringer och brukar vakna…vilad, men inte utvilad. Stor skillnad kan jag säga.

Vad har hänt? Vad har jag förändrat? Den stora skillnaden är…I sleep alone! Fantastic är på Mallis med sin brorsa - och jag har hela stora sängen till mig själv. Som att det skulle spela någon roll förresten, jag ligger ändå snällt på min sida av sängen ha haha. Fantastic är vad man kan kalla en orolig sovare, vilket påverkar mina sömnrutiner i högsta grad. Miss him like crazy, men fan vad skönt det är att få sova ordentligt!!!

Sover ni bra?

7 reaktioner till “Att få sova ordentligt

  1. Jag skrev ett inlägg om just detta igår..Jag är så trött och kollade upp hur mycket jag sover (genom en device) och inser att jag endast sover ca 5 timmar per natt.. Dels stress och press och sorg men även pga makens snarkningar.. Inatt har jag sovit ensam och har sovit 8 timmar!!! Underbart! Sov gott:)!

  2. Jag har blivit sjuk IGEN. Jävla flygplanet denna gången tror jag. Så jag sov mellan 12 och 5 imorse, sen var jag vaken till 7 och sov till 14. ”Bra”. Verkligen. Så jag håller dig uppdaterad om jag kan/borde komma till helgen, vill ju inte smitta ned dig med mina äckelheter…

  3. Har också sovit jättedåligt hela vintern. Har inte förstått varför. För en vecka sen blev jag jätteförkyld och fick hemsk hosta som jag fortf har. Flyttade ner till soffan för att maken skulle kunna sova och upptäckte då hur skönt det var att sova i eget rum. Jag sov så skönt trots sjukdom. Skönt att slippa ta hänsyn om man ex vill läsa . Men blir nog tomt i längden så jag kryper nog in i till min säng snart igen. Och nu har jag ju fått sova ikapp lite.. 😉

    1. Visst är det tomt, men ack så skönt! Ikväll kommer min bättre hälft hem och då är det slut på törnrosa sömnen. Delade känslor inför detta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *