Preppa frysen

”Jag hinner inte laga mat”
”Jag har ingen fantasi, kan inte komma på något att laga”
”Det tar för lång tid att laga mat från grunden”
”Det är tråkigt att laga mat

Känner du igen dig? Jag tycker inte själv att det är speciellt roligt att ställa mig vid spisen efter en lång arbetsdag. Än mindre har jag inspiration till att komma på vad jag ska äta. Och snabbt ska det gå att få till något! En enkel utväg är att när man väl lagar något - gör det rejält.

Räddaren i nöden är en preppad frys. Har man bara färdiggrillade burgare, köttbullar, kycklingfileér, laxfileér etc behöver man inte lägga så mycket tid och energi på vad man ska äta. Man har ju alltid några grönsaker hemma, samt majjo, avocado och crème fraich - så med en preppad frys kan få till en bra middag på bara 10 minuter. Och det bästa av allt är att det blir ren och bra mat. Inga tillsatser, inga halvfabrikat (jo några kanske). Hemlagat helt henkelt 😀

2 reaktioner till “Preppa frysen

  1. Det där med matlagningen går liksom i vågor. För det mesta så försöker jag att laga två middagar i stöten så att man får en kväll fri i alla fall, å kanske en dag med rester 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *