Tävlingsdags!

Har ni testat Bakery+? Om inte får ni chansen nu. I samarbete med Stevia Vital anordnar jag nu en tävling, där vinsten är en påse Bakery+ , eller ”Mariannsocker” som det även kallas. Du hittar mer om produkten här.

För att delta i tävlingen behöver du bara gilla Sockertjocken på Facebook - och berätta vilken din favorit dessert är. Du deltar genom att svara i en kommentar på detta inlägg. Tävlingen pågår fram till klockan 21 nu på torsdag, den 7:e mars. Vinner gör den som lyckas fresta mina smaklökar mest 😉 Good luck everybody!

11 reaktioner till “Tävlingsdags!

 1. Jag kan tyvärr inte komma med någon favvo med detta Bakery+ för jag har tyvärr inte testat det än 🙂
  Men jag gillar på FB och hoppas att jag kanske kan få vara med i alla fall och tävla för testas ska det 🙂

  1. Korkat av mig, kom på det när jag postat inlägget:) skyller på min förkylning som gör min hjärna lite seg och mosig 🙂 klart du är med i tävlingen! Ha en fantastisk dag!

 2. Gillar på FB gör jag redan! Och eftersom det är så fint väder idag kommer jag att tänka på hallonpaj 🙂 på lchf-vis förstås 😉 Gör ett pajskal , lägg i hallon , blanda ihop ägg , creme fraich , sötning och vaniljpulver , töm detta över hallonen och grädda tills äggsmeten stelnar ,mmm 🙂

 3. Även jag gillar redanpå FB. Har precis bakat choklad rulltårta gjort med äggvita sukrin mandelmjöl och kakao. Fylld med smörkräm gjord på äggula, grädde sukrin och smör samt tinade hallon. Skulle gärna testa att baka denna med Bakery, vilket jag aldrig provat

 4. Har gillat på facebook.
  http://kevlarsoul.files.wordpress.com/2013/01/20130130-223400.jpg
  Bild på efterrätten!
  Receptet är som följer, smält 1 dl mascarpone i kastrull, smält ner 50g osaltat smör, blanda ner 1 dl grädde, 1 tsk lakritspulver, 1 msk sötningsmedel (jag använde ica stevia strö), 1 tsk vaniljpulver, och låt koka upp lätt och ta sen av från plattan och rör i en äggula. Häll över i en form och låt stå i frysen ca 2h. Toppa sen med tinade hallon när du äter. Dööööör vad gott det var!

 5. Min favoritdessert är Ananaspaj, och till min stora lycka hittade jag hos Åse Falkman (56kilo) en LCHF variant idag!

 6. Min favoritdessert är en lakritskladdkaka med citrongrädde som jag hittade på Mariann Anderssons blogg, fräsch och inte för söt med ett innehåll som motsvarar vanlig mat i princip och innehåller inte någonting som triggar mig (som mörk choklad eller bär).

 7. Choklad/hallonmousse gjort på; en mogen avokado, två msk raw kakao, en msk agave sirap eller annan sötning, valfri mängd nötter, en näve hallon, och en skopa chokladprotein om man önskar höja proteinhalten. Och självklart kan man lägga till jordnötssmör, banan och andra smaskiga saker man har hemma om så önskas.
  Summan av kardemumman: krämigt, kallt, chokladigt och alldeles, alldeles UNDERBART!

 8. Min favvodessert just nu är GINO (frukt i ugnen å gratineras med en god choklad över), serveras med glass lr grädde sötad med Stevie då om det behövs;) mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *