Feeder

april 29, 2023 i Periodisk fasta

Jag håller sakta och säkert på att förvandlas till en feeder. När klockan slår 20:00 stängs mitt ätfönster, men Fantastics är fortfarande öppet :) Många som kör periodisk fasta talar om hur avslappnat deras förhållande till mat blir - här är det precis tvärtom! Mitt enda fokus är vad och när jag ska äta nästa gång. Allt där emellan är en enda lång transportsträcka. Något överdrivet, men you get the picture. Minns att jag upplevde precis samma sak när jag testade 16/8 upplägget för första gången, men det var ju inte det jag skulle babbla om nu.

Jo, som sagt - mycket fokus på mat just nu och går gärna loss i köket. Gör en massa ”godsaker”…..som sedan Fantastic får äta eftersom jag inte ”kan” ha ha ha. Jag måste lägga av med det här. Hade inte tänkt mig ett liv som feeder. Tur att projekt fasta snart är avklarat 😉

Första veckan med reducerat energiintag var en berg och dalbana. Konstant hungrig och mellan varven svag och darrig. Nu har hungern lagt sig och kroppen verkar ha funnit sig i mina nya kostvanor. Så anpassningsbar den är. Styrketräningen går bra, har inte kört några HIIT pass än. Skulle börjat med roddintervallerna igår, men det var ju strålande sol så det blev till att snöra på sig löpardojjorna istället och ge sig ut på första rundan för i år. Nu lät det som att jag är en van löpare - I´m not! Varvade Scooter och FooFighters i lurarna (härlig mix hahaha) och sprang varannan låt och gick varannan. It´s a start anyways. I morgon är det i alla fall tänkt att jag ska köra det där roddpasset. Jag hoppas jag överlever.