Cardio strength training

Det här är ett koncept som jag har tagit till mig med öppen famn! Kan vara nyhetens behag - hur som helst är jag såld. Vad handlar det om då? Väldigt enkelt, man ska varva styrka och kondition i ett och samma pass. Kan ta mitt benpass (som gjorde sig påmint i dagarna tre 🙂 som exempel. Jag gjorde styrkeövningen direkt följt av cardioövningen. Därefter en minuts vila innan jag gjorde nästa set.

 • Barbell sumo back squat (styrka) 5 reps
 • Sumo squat jumps (cardio) 10 hopp

Körde fem set, sen gick jag vidare till:

 • Barbell front squat (styrka) 5 reps
 • Jumping lunges (cardio) 10 hopp

Fem set här med, and then:

 • Barbell side lunges (styrka) 10 reps per ben
 • Side to side ski jumps (cardio) 10 hopp

Fyra set av dessa - och sist men inte minst:

 • Hamsttring cable kickback (styrka) 10 reps per ben
 • Sledpushes (cardio) typs 25 m

Som sagt, passet gjorde sig påmint i dagarna tre i rumpa och lår. Kommer utöka antalet hopp med tiden. Sculpture them legs 🙂 Förutom att det känns i flera dagar att man tränat, känns det även under passet. Pulsen går upp rejält och man blir svettig och darrig i benen. Big like!

 

 

4 reaktioner till “Cardio strength training

 1. Gillar också högintensiv träning med mycket puls, styrka och kardio blandat!
  Vill så gärna ha receptet på jordgubbstårtan då lade ut på instagram, kommer det?? Pretty please…

 2. Er selv i gang på 6 . uge med et funktionelt træningsprogram fra en bog af Christine Lydon. har lagt programmet på min blog. Kan mærke og se STOR fremgang på mine muskler og udholdenhed efter bare 1 1/2 måneds træning. Kig forbi og bliv inspireret ligger som mormor træning på http://www.sukkersensitiv.dk he he ;0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *