Dag 7 - I hate burpees

Det är något speciellt med att vakna av sig själv - och inte av en väckarklocka. Att man sedan kan ligga och dra sig utan att behöva hoppa upp ur sängen för att ge sig iväg till träning eller jobb förhöjer känslan ytterligare.

Malmö bjöd på fantastiskt väder igår. Strålande sol och varma vindar. Övervägde ett tag att ta en PW längs Ribban, Västra hamnen och Dockan, men var samtidigt sugen på ett lite mer krävande konditionspass. Överlade med mig själv ett bra tag och vinnare blev det senare alternativet. Med inspo från Annika Sjöö tog jag mig till SATS för ett snabbt pass. This is what I did:

Hela spektaklet var över på 20 minuter (effektiv träningstid) uppvärmning inkluderat. Men alltså……Damn I hate burpees! De suger verkligen livet ur en. Finns det en övning som är mer konditionskrävande?

Kvällen bjöd på kräftskiva hos goda vänner. Utan snaps och vin för min del, men desto mer kräftor. Satte i mig ett helt paket själv - fast det kanske inte är så mycket med tanke på att man bara äter stjärten och klorna? Anyways, det var majje trevligt och vi var inte hemma förrän vid tre. Skönt i alla fall att man vaknar med en frisk skalle, om än något seg på grund av för lite sömn.

Som vanligt blev det aminos och en kaffe med MCT innan träning.

Frukost om man kan kalla det frukost klockan halv två: Pestoplättar fyllda med salami zero (fri från e-ämnen), getost, tomat, lök, paprika och sallad.

Lunch blev det inte idag

Middag: Kräftor, majjo med citron och dill, ost, ostkex, västerbottenpaj fyllning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *