Dag 21 - hello gorgeous!

Welcome to my humble home! Har länge gått och trånat efter en Mac Book Air och idag gjorde jag slag i saken! Det blev varken träning eller något vettigt gjort efter jag fick hem den här. Har bara suttit och bekantat mig with my new BFF.

Som tur var behövde jag varken tänka på middag eller vad vi (jag och mannen) skulle hitta på under kvällen då familjemiddag hos mellansyrran stod på agendan. Hon bjuder alltid på så fantastiskt god mat! Idag var inget undantag.

Frukost: Mitt ”tråkiga” bröd, rostat (lööööv rostat) med mycket smör, getost och fikonkompotten från igår. Så himla enkelt att göra egen sylt. Det tar fem minuter på spisen - man slipper konserveringsmedel och socker/sötningsmedel. Några köttbullar och ett par skivor rödbetor slank det också ner.

Middag: Viltgryta med både hjort och rådjur, svamp, rökt sidfläsk och rotfrukter. Blomkålsmos till detta. Sjuuukt gott!

Självklart bjöds det både på dessert (LCHF äppelkaka med vispad grädde) och nötter och mörk choklad lite senare under kvällen. Fast jag käkade såklart inget av det. Skönt med en familj som förstår och respekterar mina val <3

 

 

2 reaktioner till “Dag 21 - hello gorgeous!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *