Paxat var det här!

Paxad, paxad, paxad, paxad…I ottan, innan solen gått upp stiger paxarna sig ut. Den obligatorisksa handduken, ryggsäcken, eller vattenflaskan visar tas med och placeras på en väl utvald solbädd. Visar att här var det paxat! Vuxna människor beter sig som barn. Tragikomiskt!

8 reaktioner till “Paxat var det här!

  1. Haha Jag fick en idé! Lägg saker på ALLA stolar sen på natten och sen kan du på morgonen lite komiskt försöka sälja platserna. Det kanske får dem att vakna till? 😉
    Lycka till!!

  2. Men jösses!! Vuxna människor! Sån´t här kan få mej att gå i taket!

  3. Haha. De påminner mig om när jag var med mr F på mallorca för många år sedan.. Om man la dom kvällen innan så låg alla i en hög på marken på morgonen! De gällde att handla bullar tidigt på morgonen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *