Worst case scenario!

 

Klockan ringer 5:30. Dags att vakna, packa träningsväskan och bege sig av till gymmet. Brukar alltid dricka två koppar kaffe med kokosfett och MCT innan träning. Så är det liksom bara. But check this out…Detta är vad jag möts av! Tomt! En tom burk! INGET KAFFE! Känner hur pulsen går upp och jag hinner tänka att det måste finnas ett paket till - but NOOOOOOO!!!!! Det finns inget mer. Känner mig som en femåring som blivit berövad på sitt lördagsgodis 🙁

Vet inte om det var psykiskt, men jag tog mig till gymmet i zombie-mode. Väl där skulle jag värma upp med 500 m rodd, vilket jag tog mig igenom med nöd och näppe. Som tur var var bara biceps och triceps som skulle tränas idag. Tog mig igenom passet och blev rädd för mig själv varje gång jag såg mig i spegeln hahaha. Zzzzzzzzzombie 😀

Har inte tänkt på mig själv som en som är beroende av kaffe, men det är jag visst. Å andra sidan dricker jag bara kaffe på morgonen och inget mer under resten av dagen, but still.

Har lärt mig en läxa och jag kan lova att det aldrig någonsin kommer hända att det inte finns kaffe i det här huset igen 😉

4 reaktioner till “Worst case scenario!

  1. Men fy vilken mardröm! vet inte om jag hade klarat av ett pass utan kaffe! Jag dricker bara en kopp svart kaffe om dagen och det är i bilen på väg till gymmet kl 05:30. Har försökt med fettkaffe men det åker bara hiss i magen 🙁

  2. Och ändå läste jag en artikel att kaffe på morgonen gör minst nytta för då är vi nyvakna och har som mest av nåt hormon som gör oss pigga. Kaffe är bäst när dessa nivåer sjunker under dagen…ändå ligger jag i sängen just nu (0645) och vet att utan en celsius kan jag lika bra stanna hemma ffån gynmet 🙂 haha

    1. Du måste mena att kortisolet är som högst då. Fast jag drar nytta av koffeinet på morgonen innan träning. Möjligt att det är psykiskt - att man inte orkar utan sitt koffein?! Strunt samma - jag måste ha det 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *