Vågen far med osanning

Sorry för den usla uppdateringen här på bloggen, men jag har varit (är) lite ur gängorna. Sömnen börjar bli bättre men jag har dragit på mig en seg förkylning som satt sig i bihålor och öron 🙁 Har därför inte kunnat träna utan det har endast blivit PW:s. Semestern har satt sina spår, även på formen. Känner mig allmänt degig och svullen. Byxorna spänner och magen pyser över linningen. Tänkte det kunde vara intressant att se vad vågen hade att visa. Klev upp och möttes av siffrorna 40,2 hahaha. Antingen har jag en väldigt skev självbild, alternativt far vågen med osanning 😀

Ett batteribyte senare visar displayen 65,9 vilket känns mer rimligt. Även om vågen inte visar hur kropps-sammansättningen är så känns det inget bra. Har aldrig vägt så mycket och tänker inte fortsätta göra det heller. Får helt enkelt skärpa till kosten träningen och step it up a little. Berättar hur imon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *