81 dagar kvar…

Då var det dags för vikt och mått igen. Siffror inom parantes är total minskning sedan starten för två veckor sedan.

Vikt: 61.8 kg (-2.0 )

Arm: 28 cm (oförändrat)

Midja: 72 cm (-1.0)

Äss: 99.0 cm (-1.0)

Nu börjar det hända grejer! Me like. Min hälsostatus pekar starkt uppåt. Förbättringar jag redan känner av; piggare, behöver inte sova lika mycket, gladare, i balans. Och detta har hänt på bara två veckor. Väntar med spänning på vad som komma skall.

Om jag skulle dra upp något negativt är det fortfarande det här med konditionsträningen. Det är inte så att jag inte har flåset, blir inte trött på det sättet. Det är armarna. Vad händer där? Orkar knappt hålla dom uppe när jag joggar. Dom blir liksom svaga och känns nästan som om de var fulla av mjölksyra. Skumt som attans. Men skam den som ger sig. Är helt övertygad om att det kommer ge med sig med tiden. Lyckades i alla fall ta mig igenom ett 45 min pass på gymmet.

Ps. Såg inte till Silverräven =)

6 reaktioner till “81 dagar kvar…

  1. Tycker det är awkward att sitta och glo på min syrras nästintill halvnakna kropp på jobbet. (Haha.)

      1. Jag tycker du är snigg och ser fram emot det!!! Jag kan bjucka tillbaka bilder när jag använt NTC-appen fram till jul. Känner att jag ”måste” nu när jag jobbar med den, haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *