Final results - mått och vikt…

Hello! Experimentet avklarat och slut…Känns nästan lite vemodigt. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten.

Vikt: 59.3 (-4.5 kg)

Arm: 27 (-1 cm)

Midja: 66.5 (-6.5 cm)

Buk: 82.5 (-8.5 cm)

Äss: 93.5 (-6.5 cm)

Dag 1 Dag 95

Dag 1 Dag 95

Dag 1 Dag 95

Som synes, inga synliga magrutor där inte. Alltså misslyckades jag med mitt experiment. Men…jag är trots allt sjukt nöjd med slutresultatet!!! I morgon kommer min utvärdering på kosten, träningen och livet jag levt de senaste 95 dagarna. Samt en liten försmak av projektet som kommer hända efter Mexico…

Nu ska denna dam unna sig ett glas Amarone……Fy fan vad gott!

8 reaktioner till “Final results - mått och vikt…

    1. Hello Henke! Tack så mycket, är som sagt själv nöjd, men det kan ju alltid bli bättre. Har sett att du är bättre i ditt knä. Skönt! Man mår ju inte bäst direkt, när man inte kan träna. Får följa din blogg från Mexico nu, men det ska väl gå lika bra 🙂

  1. Säger som ovan -magrutor eller ej -snyggt resultat ändå tycker jag! Har i flera år mest tränat kondition, men aldrig lyckats tighta till mig de där sista kilona som jag vill. Det är nog som du säger -vi tjejer måste styrketräna mera! Vi är så himla rädda för att ta i! Ska lägga in mer styrketräning själv nu.

  2. oj! gått ner mycket i vikt men magen är fortfarande kvar..
    ska nog läsa lite mera på denna bloggen .-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *