Face your fears

Sist jag PT tränade tyckte mr PT att jag skulle börja med explosiva hopp. Stå på marken och hoppa upp och landa (som när man är djupast i ett knäböj)på den här 60 cm höga plinten…

-”No way, sa jag. Finns inte en chans att jag kan hoppa så högt. Det går bara inte. I´m gonna fall on my face and bleed all over the place.” Då kollade han på mig med (eventuell) besvikelse i sina ögon, och så fick jag hoppa upp på en mycket lägre plint (30 cm). Det kändes skit nördigt 🙂

Jag har PT date på tisdag och jag kände bara att jag kan ju inte komma då och fortsätta hoppa upp och ner på mes-plinten… Sagt och gjort, det var bara till att bita ihop och försöka hoppa. And you know what…det var ju huuuuur lugnt som helst! Inga problem alls. ”Det går bara inte” är fula ord som jag ska sluta använda. Promise!

Ska nog inte säga till PT:n att jag övat, för då får jag säkert hoppa upp på den högsta av dom. Den som är 75 cm hög 😯

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *