Skadad :(

Ångest! Har under de två senaste passen känt av en liten molande värk i hela högra sidan vid revbenen och lite bak mot ryggen… Om man trycker lätt på revbenen känns det som att man fått ett hårt slag mot dom. Anyways, gick till gymmet, värmde upp i roddmaskinen. Allt ok so far. Sen lägger jag mig och ska mjuka upp rygg/sida med the foamroll och AJ!!! Blev helt varm och typs smått bedövad i onda sidan. Oki, blir ingen styrketräning tänker jag. Får bli en PW på hög lutning istället - men nä! Det går fan inte det iheller! Kan inte gå, gör ont när jag sitter, ligger på sidan, skrattar - tom andas!!! Känns som att det är magmusklerna på sidan av kroppen som är fucked up. Och dom används ju hela tiden…I precis allt man gör ( men man tänker inte på det när dom inte gör ont). Hur länge ska det här hålla på??? Det här ingick inte i planen. Detta suger! Big time!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *