Gym poetry

PT-tränade igår! Eller ja, vi gick igenom vilka övningar jag inte ska göra förrän jag är 100% återställd, och ersatte dessa med nya. Det blev även en teknikgenomgång - teknik och bålstabilitet är ju A och O. Marklyft, deadlift och squats kan förstöra ryggen ganska bra om de utförs fel. Det gick i alla förvånansvärt bra igår och jag ville lasta på med lite tyngre vikter. Då säger PT:n -”You´re like a horse right now. All you want to do is run, but I´ll have to keep you back. ” Ha ha ha - gym poetry!

Det är skönt, för han fattar hur jag känner mig. Först han man varit frustrerad över att man inte kunnat träna och nu är man frustrerad över att man inte kan träna med dom vikter man hade tidigare. Anyways, det blir till att nöta teknik nu, med lätta vikter, så det verkligen sitter när jag är redo för the real stuff. Bara tre veckor kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *