Nakenchock

Jag har typs problem med nakenhet. Ja alltså påtvingad ofrivillig nakenhet. Jag vet - det är naturligt och bla bla bla, men det spelar ingen roll, för jag har problem med det i alla fall. Okej, idag på gymmet var jag med om ett trauma. Hade avslutat dagens pass och höll som bäst på att rodda med träningsväskan, telefonen och lite såna saker. En nyduschad dame iklädd handduk kommer emot mig och stannar typs bredvid. Fattar att hon har skåpet bakom mitt. Anyways, jag fortsätter med mitt, kollar mailen, lite sms - vänder mig om tittar upp….

NAKENCHOCK!!!

Damen naken, handduken på golvet, F-R-A-M-Å-T-L-U-T-A-D med ett ben i marken och ett uppe på bänken smörjer hon in sig. U get the picture??? Fan, kan man inte show some respect och sätta på sig ett par trosor innan man går all in i tubandet?

6 reaktioner till “Nakenchock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *