Kroppsideal

Jag har totalt ändrat min uppfattning vad beträffar kroppsideal det senaste halvåret. Eller kanske mer de senaste månaderna till och med. Har gått från att gilla det här…

Till det här…

Har sagt det förut och jag säger det igen…

2 reaktioner till “Kroppsideal

  1. Håller helt med. Vad intressant! Jag gillade en yoga/löparkropp när jag började träna… smal o slank. Nu ÄLSKAR jag muskler! Tycker det är skitsnyggt (inom rimliga gränser) med ådror, synliga konturer och råstyrka. SKÖNT att idealen kan skiftas… nu sprider vi budskapet!

    1. Ja undrar vad det är som händer i huvudet…Kan kanske vara att man ser hur kroppen ändras och att man känner sig stark! My biggest fear är att bli en svag, skröpplig tant med taskig hållning och krum rygg…Muscles we like!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *