LCHF snacks

20120615-205531.jpg

Sådär ja! Nu kan matchen börja. Har rostat och kryddat lite olika sorters nötter och gjort skinkchips kvällen till ära. Rekommenderar båda varmt. Gott och nyttigt utan skit. Me like. Enough said, dags för fotboll. Go Sweden!

6 reaktioner till “LCHF snacks

 1. Hej! Ska snart börja med LCHF, vilket blir nytt för mig. Har tidigare tränat styrketräning regelbundet.

  Har dock en fråga jag hoppas att jag kan ställa här!

  När jag styrketränade och åt enligt den ”klassiska tallriksmodellen” så var det vanligt att man åt innan träning och efter för att orka.

  Under LCHF är det vad jag förstått meningen att man ska äta när man är hungrig och att det ofta blir rätt sällan. Hur gör du med mat i kombination med träning? Ser du till att äta före/efter trots att du inte är hungrig eller planerar du träningen så att den infaller straxt före måltid t.ex. ?

  Tack på förhand!

  1. Hej Jonathan!
   Och grattis till ett klokt val 🙂 Helt rätt att man ska äta när man är hungrig, vilket antagligen kommer göra att du äter färre mål än vad du gjort tidigare. Själv äter jag 3 ggr/dag - men ibland bara 2. Jag äter aldrig något innan jag tränar. Brukar vanligtvis käka vid 12 och träna vid 17.30, eller så tränar jag på morgonen på tom mage. Efter styrketräningen ser jag dock till att få i mig något. En proteinshake om det dröjer till jag ska äta, eller ”riktig” mat om jag har tillgång till detta.
   Detta funkar super för mig, men kan inte lova att det även kommer funka för dig :). Man får prova sig fram och se hur kroppen reagerar. I början (eventuellt så länge som två månader) kommer du garanterat ha mindre energi och ta slut mycket fortare på gymmet, men detta är bara en fas. Det blir bättre, det lovar jag. Ta det lite lugnare med träningen i början.
   Good luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *