Child abuse!!!

Alltså fy! Det här kommer säkert beröra/uppröra många, men I just have to do this! Att vuxna människor är överviktiga eller rent ut sagt feta - fine! Man har sig själv att skylla (jag vet att vissa blir överviktiga av mediciner - det är inte er jag syftar på nu), då man själv väljer vad man stoppar i sig. Today, under veckans andra utejogg (med solbrillor 😉 ) springer jag förbi the sadest syn på länge! Mamma, pappa och två gravt överviktiga barn!!! Svårt att uppskatta ålder, men jag skulle tippa på att kidsen var typs fyra och åtta.

Killen, 8-åringen kan knappt gå! Hur kan man bara göra såhär mot sina barn??? Hur tänker man? Att man är snäll och gör sitt barn en tjänst genom att ge dom godis och junk istället för mat? Det är fan child abuse.

UPPRÖRD!!!

4 reaktioner till “Child abuse!!!

  1. Håller med dig. Vi vuxna gör våra egna val och får stå för dem. Dock skall man inte förstöra någon annan människas liv. Sådana föräldrar borde tas i örat

  2. Barnobesitas (barnfettma) kan kanske i framtiden att kunna dömas som barnmisshandel. Jag har hört något om att Socialstyrelsen diskuterar detta… Man kan ju hoppas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *