Dagens frunch

Remember the null Det här är en variant med lite andra kryddor och de grönsaker som fanns i kylen. Värsta bästa och godaste semestermaten. Gör en lite större laddning, så har du mat till kvällen eller morgondagen med. Perfekt utflyktsmat, då den inte behöver vara varm vid servering.

Funkar till allt! Kyckling, kött, korv eller som idag- grillad lax. Kärlek!

3 reaktioner till “Dagens frunch

  1. Hittade detta och ville veta vad du hade och säga om det! http://www.alvestaglass.se/Sockerfri.html Jag tror fortfarande det är ett meganej från dig (då de antagligen innehåller både det ena och det andra + att du har en egen glassmaskin…) Men för oss som inte har det och vill äta glass (när vi är i Sverige…) - ett okej alternativ?

    1. Alltså nä, det tycker jag inte. Gör egen glass utan maskin istället. Blanda lika mycket kesella med vispad grädde. Mixa frysta bär och ev lite sukrin med kesellavispet. BAM - så har du himma laugad mjukglass! Sjukt gott och utan skit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *