Interesting smak kombo

Jag är en sucker for inlagd ingefära, den där som man får till sushi. Brukar ha det som tillbehör till lax, men igår fick jag ett infall och provade detta ihop med hamburgare gjord på nötfärs. Färsen kryddade jag med finhackad vitlök och röd chili, salt och peppar.

Smakerna funkade sjukt bra tillsammans. I recommend!

2 reaktioner till “Interesting smak kombo

  1. Hej! Jag har en fråga om energimängden! Jag har gått ner 12 kilo på fyra månader och ätit i snitt kanske 1400 kalorier. Jag har nu börjat med TUNG styrketräning med pt 3 gånger i veckan för att minska lite mer i fettprocent, bli lite smalare runt midjan, låren och ja lite mer slimmad överallt helt enkelt. Dock har jag nu när jag trappat upp träningen blivit satans hungrig. Förut räckte det gott och väl med 3 mål mat om dagen, det gör det verkligen inte nu. Jag äter svinmycket till frukost oftast omelett på 3 ägg, en chorizo, en proteinshake och blir fortfarande hungrig efter tre timmar. Jag är lite rädd för att öka kaloriintaget så himla mycket så jag skulle gå upp i vikt igen men det kanske behövs? Hur många kalorier bör jag ligga på ungefär för att uppnå mitt mål på lång sikt? Jag ser till exempel att du har ätit en kesellafrukost någon dag, det skulle jag aldrig klara mig på, skulle kurra i magen efter 1 timme!
    Jag har nu lagt upp maten dagen innan för att kola så att jag äter tillräckligt/inte överäter och kommer upp i ca 1900 kcal med tre riktiga mål mat, två mellisar och två proteinshaker. detta känns hiskligt mycket? Hur mycket bör jag äta för att tona min kropp och itne lägga på mig fett igen?

    tackar ödmjukast för svar mch lisa

    1. Hej Lisa!
      Jag är värdelös på hur många kalorier man ska äta! Du kan säkert googla fram det, ditt bmr och aktivitetsnivå ligger till grund för hur många kcal du ska äta om dagen. Jag äter mig mätt på fett och protein och äter tre mål mat om dagen. Visst kan jag känna hunger emellan målen någon gång, men för den sakens skull betyder inte det att jag behöver äta igen. Det är inte farligt att vara hungrig och ofta räcker det att man dricker en kopp te med kokosfett, så är problemet löst. Mitt bästa tips får bli ät mat mer bra energifördelning. Dör du av hunger mellan målen, så ta ett mellis eller ät större mål. Går du fortfarande ner i cm är du på rätt väg, ökar du i cm är du snett på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *