Jag vill ha ett hemmagym!

Har varit hemma från jobb två dagar i rad nu med feber och halsont och har haft jättemycket tid till att tänka 🙂 Har kommit på hur gärna jag skulle vilja ha ett hemmagym! Tänk så många korta intensiva pass man skulle kunna dra till med, bara sådär liksom. Även skönt dom där dagarna när det ösregnar och man absolut inte vill gå ut, eller dagarna när man inte vill träffa folk. Har…. (tänkte skriva fnula, men det är så jävla fult så det gör jag inte) funderat på vilka grejjer jag vill ha. Finns hur mycket som helst, men utrymme och pengar sätter sina gränser. Det är dyrt med hemmagym!

Jag vill ha:

 • Kettlebells
 • Medicinboll
 • Pilatesboll
 • Hopprep
 • Handtag för armhävningar
 • Balansbräda
 • Chinsräcke
 • Stepbräda
 • Skivstång och vikter
 • Bänk
 • Mjuk matta
 • Foam roller

Sjukt mycket saker. Måste prioritera vad som är viktigast här. Kettlebells känns givna, måste bara fundera ut vilka vikter. Gärna i tjejiga färger, bara för att göra träningen lite glammigare. Och en skivstång med vikter skulle sitta fint det med. Hemmagymgirls - vad har ni för utrustning? Känner mig något begränsad i och med att jag bor i en lägenhet. Högst upp, alltså med grannar under mig 🙂 Kan alltså inte köra medicineball-slam´s , eller hopprep. Tips mottages tacksamt!

 

8 reaktioner till “Jag vill ha ett hemmagym!

 1. Jag har bänk, skivstång, vikter, matta, kettlebell, hantlar, balansbräda, chinsstång, gummiband, pilatesboll o hopprep. Bor i villa…

 2. Jag såg färgglada kettlebells på Clas Ohlsons idag. Lite oväntat. Noterade inte priset, men dom brukar ju vara prisvärda där 🙂

 3. Vi har kettlebells (svarta 🙁 en på 8 kg till mig och en på 16 kg till mannen). Sen har vi chinsräcke (tror jag… iaf en stång som man sätter upp ovanför dörrposten för pull-ups och chins). Sen har vi en mjuk matta och så köpte vi precis en foam roller. Foam rollern och mjuka mattan är det jag använder mest. Skulle gärna vilja ha en yoga-matta också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *