Vilken sund och härlig skara!

Fenx a lot peoples för att ni tog er tid att svara på frågorna. Känns som att jag känner er lite bättre nu :). Precis som rubriken säger verkar vi i grund och botten ha samma värderingar och tankar kring träning, kropp och kost. Kanske därför ni hamnade här från första början…Vi äter lite kolhydrater, LCHF, paleo - naturlig mat helt enkelt! Väljer tillsatsfritt och ekologiskt så långt det går. Tyvärr får plånboken ibland avgöra om det blir eko eller inte. Vi tränar mycket och varierat, 3-5 gånger i veckan. Mycket löpning och styrketräning, men även pass, simning och cykel. Vi tränar främst för att må bra, men det skadar ju inte om kroppen blir fast, stark och smidig på köpet - eller att vi tappar ett par kilon 😉

Det är främst girls runt 20-30 år som hänger här, men jag vet att det även finns en och annan kille. Till exempel Philip (hej och välkommen 😀 ) ! Grattis förresten till den fantastiska viktnedgången! 10 kg på 2.5 månad är inte illa!

Det var ganska många av er som själv bloggar! (Har varit inne på era sidor för att kolla upp vad ni är för ena 🙂 ) . Det är det här jag gillar med bloggandet…Man hamnar på en sida, vilket leder en till en annan och helt plötsligt har man ett antal nya bloggar man vill följa. Vill ni kika in hos varandra, så kolla in länkarna här:

http://vinterna.blogg.se/

http://mittfnster.blogspot.se/

http://www.malinkay.com/

http://stellabystardust.wordpress.com/

http://www.lillbullen.se/sv/

Tack för all positiv feedback jag fick på bloggen och dess innehåll! Kommer fortsätta i samma anda, med ett par tillägg. Lite träningsvideos skulle inte sitta fel, eller hur? Ska jobba på det där.

Förkylningen biter sig envist kvar. Inte ont i halsen längre, men har en hjärna som är full med snor och huvudvärk. Är lite kräksig med. Vad är detta? Behöver nog lite frisk luft. Lutar åt balkonghäng och bokläsning denna förmiddag. Over and out for now!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *