Who are you?

Hello world! Min förkylning biter sig envist kvar. Vaknade i morse med no voice what so ever, vilken nu har blivit till värsta riviga rökar rösten i stället. Sjukt äckligt, men ändå lite coolt ha ha ha. Fast det var inte det jag ville prata om - utan något mycket viktigare. Ni som följer mig börjar förhoppningsvis få en klarare bild om vem jag är, vad jag tror på, vilka värderingar jag har och hur jag lever mitt liv. Allt frid och fröjd so far, jag vill ju gärna dela med mig av ovanstående, annars hade jag aldrig startat en blogg om det 🙂 . Men…Jag vill gärna veta lite mer om er som följer mig! Vilka ni är - ålder, kosthållning, tränar ni osv. Kan ni kanske undvara fem minuter för att svara på följande frågor?!

1. Följer du någon diet?

2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?

3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?

4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?

5. Vill du gå ner i vikt?

6. Hur gammal är du?

7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är 🙂 ) eller kille?

8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?

9. Hur hittade du hit?

10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?

Okej, det blev en del frågor 😉 . Svårt att sålla för jag tycker alla är lika viktiga. Tänker gå och lägga mig nu med förhoppningen om att livet känns bättre imorgon. Can´t wait to get to know you guys!

15 reaktioner till “Who are you?

 1. 1. Följer du någon diet?

  Diet och diet.. Skulle säga att jag försöker sluta att äta så mycket kolhydrater. Renare mat och som nummer två, gärna ekologisk mat och försöka äta mat utan en massa konstiga tillsatser.

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?

  Ja. Har testat och gillar massa träningsformer! Är en gymtjej som likväl kan gå på spännande pass. Under sommaren bor jag i en annan stad och har en bit till närmaste gym så har tagit mig i kragen och börjat med löpning, något jag aldrig gillat innan. Men nu blir det ett par gånger i veckan och försöker variera det för att inte bli uttråkad, har en fantastisk stad att springa i, helsingborg. Backar, längre sträckor. Olika miljöer (skog, havet, asfalt osv osv). Lite basicstyrkeövningar hemma. Cykling till och från jobb (16 km).

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?

  Både och 😉 Men mest för att må bra, att man får en grym kropp är bara ett plus!!!

  5. Vill du gå ner i vikt?

  Något kilo till hade inte skadat.

  6. Hur gammal är du?

  24

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är 🙂 ) eller kille?

  Tjej

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?

  9. Hur hittade du hit?

  Googlade träningsbloggar

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?

  Har inte läst din blogg så länge, men gillar det jag läser så fortsätt som du gör!

 2. 1. Följer du någon diet? Njae, jag äter inte så mycket kolhydrater, försöker äta naturliga råvaror och ekologiskt. LCHQ är fånigt som begrepp men nog det som bäst beskriver mitt sätt att äta. Blandat med (för mycket) utsvävningar. 😉

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser? Absolut. När jag har energin och orken att välja rätt.

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket? Ja, mycket löpning och pass på SATS. Nyss upptäckt styrketräning, t.ex tack vare dig och några andra bloggar så det är nytt på min agenda. 3-4 ggr/vecka.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body? För att må bra. Och för att jag går upp i vikt så lätt, så för att inte bli för tjock 😉 - hade önskat jag kunde säga för att få killer body men det verkar typ inte gå för mig. Men jag är stark, och hälsosam. Det är bra mål för mig. Men mest är det ju också så jäkla kul och jag mår så bra av det”

  5. Vill du gå ner i vikt? Ja.. jo men absolut, konstant mer eller mindre.

  6. Hur gammal är du? 35

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille? Tjej

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om? Japp, stellabystardust.wordpress.com. Livet, livsnjutning, mat och restauranger, träning, barn och familjeliv, inredning - en mix av allt som är viktigt för mig.

  9. Hur hittade du hit? Jag minns inte.. läst ett tag. Förmodligen något bra inlägg om naturliga varor och LCHF - som jag är inspirerad av.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av? Jag gillar blandningen, jättebra och intressanta inlägg. Tackar för det!

 3. 1. Följer du någon diet?
  Paleo/LCHF

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Helst utan tillsatser, försöker i den tid de går ”göra maten själv”, ingen färdig tomatsås eller ingen färdig bea.. utan försöker göra de själv så jag vet vad som finns i och jag har koll på läget..

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Tränar rätt mycket, Styrketräning, löpning, Friskis pass, försöker rida så ofta jag hinner, är ute och dansar buggar alltså 🙂 de är motion om något! hello intervall!

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  för att svara på 5 först så mest för att gå ner i vikt.. men de har varit en mål länge..nu har några kilon försvunnit så nu har tankarna kommit att ”satan” nu ska ja forma kroppen lite.. vill ha en stark och sund kropp!

  5. Vill du gå ner i vikt?
  ja,,

  6. Hur gammal är du?
  snart 28 🙂

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille?
  tjej 🙂

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?

  nopp

  9. Hur hittade du hit?

  hmm.. sökte på snickers lchf och hamna här 🙂 mycket nöjd med att hitta hit!

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Jag gillar att du tar upp saker som man själv inte tänkt på, olika matinnehåll och sånt.. varje gång ja läst något här så börjar jag själv direkt goggla och dubbel kolla.. inte för att jag inte tror på dig ut mer för att läsa om de själv och se de själv..
  Fortsätt du i samma stil! I like it!

 4. 1. Följer du någon diet?

  Försöker så gott jag kan med LCHF och har gått ner 10kg på 2,5 månader 🙂

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?

  Ekologiskt då jag har råd, undviker gärna alla onödiga tillsatser.

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?

  Gym och löpträning, ( försöker gymma 3 split men har snarare blivit 1 - 2 gånger i veckan under sommaren, och 1 ibland 2 löppass i veckan).

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?

  Både och!

  5. Vill du gå ner i vikt?

  Vikten är inte det viktigaste för mig, men jag måste nog ner lite till för att trivas med min kropp , så jag får använda mig av spegeln tills jag är nöjd.

  6. Hur gammal är du?

  22

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille?

  Kille mot förmodan!

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?

  Tyvärr inte, använder mig av Instagram endast ( Ph4st )

  9. Hur hittade du hit?

  Har följt dig i flera månader så kommer inte ihåg riktigt, kan ha varit för jag sökte på recept för länge sedan!

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?

  Gärna ännu mer om mat!

  MvH Philip

 5. 1. Följer du någon diet?
  Jag följer LCHF, försöker hamna mellan 5-10 gr kolhydrater/dag, så ganska ”strikt” LCHF.

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Ja, om jag hittar det i min matbutik så köper jag helst det.

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Nja, inte riktigt kommit igång med det ännu, men ska (haha). Powerwalks till en början, sedan gymmet är det tänkt…

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  Må bra.

  5. Vill du gå ner i vikt?
  Ja, jag har en del kilon att bli av med, men vill även bli piggare och hälsosammare.

  6. Hur gammal är du?
  21 år.

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är) eller kille?
  Jag är tjej.

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  Ja, om sockerkänslighet/sockerberoende, men skriver inte helst ut den här…

  9. Hur hittade du hit?
  Jag googlade på socker och LCHF och hittade hit.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Jag är inte så ”inne” i träning, men jag tycker du har en bra mix av allting. Kan inte komma på någonting jag vill läsa mindre av 🙂

 6. 1. Följer du någon diet?
  Håller mig till lchf med mer eller mindre avsteg.

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Ja. Blir väl oftare utan tillsatser än ekologiskt.

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Varierar kraftigt. Oftast 3-5 gånger i veckan. Styrketränig blandat med sporadiska pass.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  Båda.

  5. Vill du gå ner i vikt?
  Vikten spelar inte så stor roll… platt mage med några rutor och definierade armar är snarare vad jag strävar efter

  6. Hur gammal är du?
  23

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille?
  Tjej

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  Japp en blogg med inriktning på musik. http://www.malinkay.com

  9. Hur hittade du hit?
  Google.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Bloggen var mycket snyggare förut. Inte för att den nya är så ful, men det var ett nerköp! Annars tycker jag det är en bra blandning. Det jag läser minst av är när du skriver om dina träningspass, annars är allt väldigt intressant och bra skrivet tycker jag! Recensioner av böcker, produkter/mat uppskattas alltid. Likaså reflektioner kring träning och kost.

 7. 1. Följer du någon diet?
  Träningsliberal LCHF kanske man kan kalla det, försöker tajma bra kolhydrater i samband med träningen. Skulle gärna köra mera strikt LCHF men träningen och återhämtningen är så mycket bättre med lite kolhydrater

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Försöker undvika tillsatser och lagar den mesta maten själv från grunden

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Jepp. Löpning, styrketräning, bodycombat, bodyattack, spinning, längdskidåkning. Blir väl ca 4-5 ggr/vecka

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  Båda, men mest för att må bra

  5. Vill du gå ner i vikt?
  Skulle gärna gå ner lite i fett% men jobbar med att acceptera mig själv, må bra och inte fokusera så mycket på siffrorna på vågen.

  6. Hur gammal är du?
  33 år

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är 🙂 ) eller kille?
  tjej

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  http://mittfnster.blogspot.fi/

  9. Hur hittade du hit?
  Om jag minns rätt så googlade jag ”LCHF” och ”träning” eller så var det via någon annan blogg

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Kost och träning intresserar mig mest

 8. 1. Nej, jag följer inte strikt någon diet. Dock äter jag generellt begränsat med kolhydrater och fokuserar på närproducerat/egenproducerat, ekologiskt och hög kvalité. Beroende på vad jag har för månads mål så varierar kosten mellan LCHF, GI och South beach diet.

  2. Mina föräldrar har sedan barnben bannlyst e-nummer och tillsatser, vilket har gjort mig till e-nummer polis som driver mina vänner till vanvettet ibland.

  3. Yes, det är löpning för hela slanten med inslag av lite styrketräning. Brukar springa mellan 7-15km och sen är det mag-övningar och lite armar som gäller. Brukar träna från 2ggr i veckan upp till 5ggr, beroende på träningsmål osv.

  4. Tidigare tränade jag för att bli smal/få en fitt-kropp, nu ligger fokus mer på att bibehålla formen och för att det är kul och jag mår bra av det.

  5. Jag är faktiskt relativt nöd med min vikt, men visst det är alltid kul att gå ner i fettprocent xD

  6. 25 år

  7. Tjej

  8. Nej, inget bloggande för mig, skulle aldrig klara av att skriva kontinuerligt och det är en förutsättning för att bloggandet ska fungera.

  9. Letade recept och tips på hur man ökade motivationen till träning, och via någon sida så hittade jag hit och fasnade ganska direkt!

  10. Du skriver väldigt roligt, personligt. Det gillar jag! Det är kul att du varierar dina inlägg, från lite ekologitänk till rena träningsinlägg och det är grymt skönt att du itne har så mycket reklam, för reklam kan förstöra en hel blogg. Gillar som sagt mixen av inlägg och tycker du ska fortsätta på den linjen!

 9. 1. Följer du någon diet?
  Paleo

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Försöker välja så rena produkter som möjligt. Helst kött från slakterier/gårdar i närheten, ekologiska grönsaker och så lite e-nummer som möjligt. Sen försöker vi odla själva också (på en balkong så blir det inte så stor mängd… :)).

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  3 gånger i veckan. 2 högintensiva styrkepass (enligt mark sisson) och en sprint i veckan. Sen promenerar jag massvis. Samt går på Zumba då jag har tid.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  Vill ha rutor på magen innan jag fyller 30. 😀 Sen vill jag må bra ockå… må bra är viktigast!

  5. Vill du gå ner i vikt?
  Nja… jag vill bli smalare (men med mer muskler). Började på 57,5 kg och är nu nere på 53,6… på typ 2 månader.

  6. Hur gammal är du?
  29.

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille?
  Tjej.

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  Bloggar om mitt företag Lillbullen. Skriver mest om pyssel och hundhalsband. http://www.lillbullen.se

  9. Hur hittade du hit?
  Tror att jag letade efter information om magrutor.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Jag har inte följt dig så länge. Så jag vet inte vart du började eller hur långt du kommit. Sen skulle det vara spännande om du testade paleo igen. Jag kan hjälpa dig. 🙂 En 30 dagars paleotest med före-bild med mått och sånt. Jag började med 90 dagars paleo (finns en dagbok att köpa från sisson)… är på dag ehm… 27-28 typ. På bara den korta tiden har jag tappat flera cm… å blivit starkare. 🙂

 10. 1. Följer du någon diet?
  Jag äter mycket strikt lchf utan mejeriprodukter.

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Väljer alltid mat med så lite tillsatser som möjligt, ekologiskt när plånboken tillåter.

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Tränar 6-7 dagar i veckan på friskis. Spinning, skivstång, cirklgym, indoor walking, jogging.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  För att må bra men även tajta till kroppen.
  5. Vill du gå ner i vikt?
  Ja, 5-6 kilo är slutmålet.

  6. Hur gammal är du?
  41

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille?
  Tjej

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  Nej
  9. Hur hittade du hit?
  Genom någon annans blogg.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Fortsätt på den inslagna vägen, det är en bra blandning.

 11. 1. LCHF med så lite tillsatser är mitt mål.(ekologiskt svider för mycket i plånboken tyvärr) Läst artiklar/bloggar och testat mig fram i cirka 1,5år nu och känner mig skapligt bekväm och säker nu. Pasta, ris och potatis valde jag bort direkt. Brödet och gömda kolhydrater har jag vant mig av med. Smågodiset är värst!! (hemskt I know). Just nu har jag en 100dagars utmaning och där gäller det att hålla bra kost för att maxa träningsresultat. Det går ju liksom hand i hand.

  2. Alltid fysiskt aktiv på något sätt. Kombinerar (för att inte tappa träningsmotivationen) cykling, friskis&svettis pass, jogging, crossfit, vanligt gym, spinning, indoor walking. Men mest crossfit och funktionell träning på senaste.

  3. Spontant: för att få en killer body. Men med eftertanke snarare 60% må bra (mentalt) och 40% kickass body.

  4. Ja och nej. Om jag lyckas tajta till kroppen men att jag fortfarande har samma vikt är det desamma. Men om jag får tajtare och lägre vikt klagar jag nog inte ;).

  5. 21 år.

  6. Tjej 

  7. Nej. Är dock lite sugen men jag vet hur jag skulle kunna sticka ut ur mängden riktigt.

  8. Någon gång i våras när jag sökte på periodisk fasta.

  9. Hmmm, får återkomma med svar på sista frågan 

 12. 1. Följer du någon diet? Jag försöker hålla mig till paleo/LCHF aktigt med mat med så lite tillsatser som möjligt och helst laga allt själv. Min mage är väldigt känslig så lite därför jag började. Däremot har jag väldigt svårt att hålla mig borta från chokladen!

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser? Ekologiskt och utan tillsatser så långt det går och plånboken klarar. Däremot på restauranger är det svårt att veta vad de verkligen serverar…

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket? Jag har jättesvårt att få en bra rutin som jag kan hålla men just nu är det simning 30 min två gånger i veckan, joggning 30-60 min två gånger i veckan och ett styrkepass.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body? Båda två 😀

  5. Vill du gå ner i vikt? Nope.

  6. Hur gammal är du? 27 år.

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille? Tjej.

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om? Jag bloggar om lite allt möjligt men blir en del träning, mat, spel och katter. Jag finns på http://vinterna.blogg.se

  9. Hur hittade du hit? Jag höll på googla på träningsbloggar för en vecka sedan och fastnade direkt för denna! Har sedan dess följt dig varje dag.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av? Jag tycker det är jätteintressant att läsa om recept, matinnehåll, bokrecensioner och träning. Hade gärna sett mer recept och bra övningar med bilder eller videos. Men en jättebra blogg som har öppnat mina ögon!

 13. 1. Följer du någon diet?
  Diet har ju blivit lite av ett skällsord på sistone. Så känns det åtminstone om man inte äter bröd/pasta/ris osv. Jag äter min vardagsmat, helt enkelt. Få kolhydrater, gärna ekologiskt, mycket grönsaker, nötter och vegetariskt ett par gånger i veckan, fisk eller kött de övriga dagarna. För tre år sen började jag med GI för att gå ner i vikt (och det fungerade), så man kan nog säga att jag har min utgångspunkt där.

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Ja, absolut. Men när det av olika anledningar inte går (pga utbud eller pris) så försöker jag välja det som har minst med skit i form av tillsatser. Men det är svårt och inte minst stressande eftersom det trycks in så många E-nummer i allt möjligt.

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Löpning, styrka (både hemma och på gym) och pass (funktionell träning, body balance och body combat) när tiderna stämmer med jobbet. Under semestern har jag i princip tränat mig svettig varje dag (mer eller mindre), men nu när jobbet har dragit igång igen så siktar jag på 4 pass styrka/löpning/gruppträning per vecka med promenader som vila övriga dagar.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  För att må bra. Jag har så länge kämpat mot min kropp och misshandlat den och nu har jag bestämt att det får vara nog. Jag vill ha en stark kropp som orkar.

  5. Vill du gå ner i vikt?
  Jag försöker att skita i vågen och låta kläderna och ibland måttbandet få berätta hur det ligger till. Jag vill nog snarare bli fastare i kroppen än att gå ner i vikt.

  6. Hur gammal är du?
  30.

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är 🙂 ) eller kille?
  Tjej.

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  Har ingen egen blogg, nöjer mig med att läsa alla andra superduktiga bloggare (som du!) istället.

  9. Hur hittade du hit?
  Jag googlade nog träning. Eller recept? Kommer inte ihåg.

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av?
  Dina granskningar (som det om jästexktrakt för ett tag sen) är bra! Jobbiga att läsa eftersom jag blir matt av all skit som finns, men de fungerar som en ögonöppnare och det behövs. Tycker att du ska fortsätta på samma linje, helt enkelt 🙂

 14. 1, kallar det inte diet men jag äter enligt lchf och mår toppen!

  2,Jag vill gärna köpa mer ekologiskt än jag gör, men jag försöker.

  3, Ja, jag älskar det! Går på gym, lite fotboll, grupp pass på gymmet samt långa promenader.

  4, självklart för att må bra, men jag har ju vissa mål jag vill nå.

  5, jag vill få bort lite på magen men vill gå upp i muskler.

  6, 18 år

  7, tjej

  8, Ajjemen! Skriver typ bara om lchf och min träning. (Malinribbing.devote.se) ta gärna en titt och lämna gärna en kommentar! 🙂

  9, tror det va från instagram eller när jag googlade 🙂

  10, mer tips om mat och träning kanske 🙂

 15. 1. Följer du någon diet?

  Inte diet skulle jag vill inte vilja säga 🙂 Undviker skit och äter var tredje timme, typ 🙂

  2. Väljer du helst ekologisk mat och mat utan tillsatser?
  Japp

  3. Tränar du? Om ja, vad och hur mycket?
  Oj,det varierar. Styrketräning, PT träning, löpning, gruppträning 🙂 5 gånger i veckan minst.

  4. Tränar du för att må bra eller för att få en killer body?
  Både och 🙂

  5. Vill du gå ner i vikt?
  Njae, något kilo men vill hellre gå ner i fettprocent

  6. Hur gammal är du?
  27

  7. Är du tjej (vilket jag tror de flesta är ) eller kille?
  Tjej

  8. Bloggar du själv? Vad har du för adress och vad skriver du om?
  http://www.traningsinspo.wordpress.com

  9. Hur hittade du hit?
  Din PT told me 🙂

  10. Önskar mig gärna synpunkter på bloggen. Vad är kul att läsa om? Tråkigt? Vad vill du se mer av
  Tycker allting ät kul som du skriver om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *