Måste sluta handla träningstidningar!

Varför fortsätter jag köpa dom? Det står ju inget vettig i dom överhuvudtaget! ”Kändisträna” - så får du Heidi Klums superkropp, så får du Natalie Portmans rumpa, eller så får du Cameron Diaz slanka ben…Är det någon mer än jag som får ”Veckans nu” vibbar?

Den här artikeln är inte heller så dum. Med bara 10 minuters träning, tre dagar i veckan- under en fyra veckors period- kommer jag bli både smalare och starkare. ”Passet bränner fett, lindrar stress och ger dig en sexigare kropp”….Yeih!

Sen kan jag med dessa special övningar punktförbränna bort fett som sitter runt magen (man ska göra övningarna tre gånger om dan)

Ballongmage: Crunches 3X25

Gravidkilon: Magindragningar 1X5

Kärlekshandtag: Plankan med benspark 2×10

Kulmage: Sluta stressa

Sen här jag har gympat bort kulmagen kanske jag vill unna mig lite läskande isglass. Finfina recept med frukt, socker och lite limejuice.

FOR REAL? Finns det en svensk träningstidning med vettigt innehåll? Tips mottages mer än gärna!

By the way, halsen är mycket bättre idag - skööönt! Däremot känner jag mig liiiiite snorig. Vägra förkylning! Får se om grönt te, lite TLC från Fantastic och en tidig kväll kan råda bot på det.

8 reaktioner till “Måste sluta handla träningstidningar!

  1. Ne, finns inga bra träningstidningar. Det e därför man hittar inspiration på bloggar istället… 🙂
    Hur gick det förresten med fettmätningen? Gjorde du en ny och visade den isf samma?

  2. Även om jag kanske inte håller med allt till tusen, så gillar jag faktiskt Fitness Magazine. 🙂 Inte massa dravel om bantning eller hets åt det ena eller andra hållet, ett stort intresse för träning och lite ett av varje. 🙂

  3. Jag gillar Aktiv träning. Den riktar sig egentligen mer till män men det är inte så mkt dravell i den. Upplever att det är tränings- och kosttips istället för bantingstips och ”hispigheter”. Kolla gärna upp den och säg vad du tycker. Jag är ju bara amatör =)

    1. Aktiv träning säger du…Den har jag ju faktiskt inte provat, men det kanske jag borde göra?! Har gett upp hoppet lite känner jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *