Upp som en sol - ner som en pannkaka

Vaknade med en träningslust som inte var av denna värld! Är ju en sucker för morgonträning, så när klockan ringde 06.30 var det en taggad tjej som studsade upp ur sängen denna tisdagsmorgon. En timme senare var jag på plats i en nästintill tom träningslokal på mitt älskade gym (S.A.T.S). Loves it när jag är alone at the gym! Kan rodda upp mina gears och sprida ut dem all over the place - med vetskapen om att ingen kommer ”sno dem” eller vilja ”köra emellan” 🙂 . Total lycka!

Värmer som vanligt upp i roddmaskinen. Efter 500 meter känner jag mig segare än vanligt och ganska andfådd. Hmmm…vadan detta? Reflekterar inte så mycket över det utan går vidare, redo för dagens pass - metabolic combinations!!! What is? Styrka och cardio i ett och samma pass. Vi blandar relativt tunga övningar med explosiva högintensiva. Vad händer? Fettförbränning de lux! Ska dra det mer ingående vid senare tillfälle, just nu fokuserar vi på dagen och titeln på detta inlägg.

Anyways, ökade vikterna på ett par övningar, speedade upp tempot på cardion -känner efter hur jag mår, vilket är en kombo av stark, andfådd och……WTF - halsont (igen)….

Tar mig i alla fall genom arbetsdagen, men de stackars kollegorna får several times under dagens gång veta hur synd det är om mig och hur ont jag verkligen har 🙂 . Thanks for your sympathy guys 🙂 Bästa mannen ever - Fantastic - kommer och hämtar mig vid arbetsdagens slut. Väldigt glad över att slippa ta mig hem kollektivt denna hemska dag. Fantastic - you are the one <3

Vad som började som en känning i halsen har nu eskalerat till en sjuk smärta! Ni vet när man inte vill svälja -utan vill spotta istället…Kräksigt - jag vet, men precis där är jag nu! Tänker gå och lägga mig nu med förhoppningen om att morgondagen blir bättre.Over and out world, hörs förhoppningsvis snart igen och då ska vi prata metabolic combinations och cykliska dieter. Ta -ta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *