Påverkad

Det har varit ett jäkla tjat om kanelbullar ett par dagar nu 😉 Det har väl knappast undgått någon att det är kanelbullens dag idag?! Sådana här kak-ätar-högtider brukar bara passera förbi, men denna här…. Den har tjatats in i min skalle från alla möjliga håll och kanter och idag har doften av kanel och kardemumma legat som en dimma på jobb. Förtrollad och hög på denna magiska doft fanns det bara en sak att göra. Gå hem, kavla upp ärmarna, på med förklädet och köra igång med värsta bullbaket. Efter en del recepttrixande och kladd blev det i alla fall ett ganska bra slutresultat.

Tänk vad mycket LCHF bakvänliga produkter det finns idag! Kommer ihåg när jag började med Atkins för 100 år sedan. Då var det enda som fanns ett as-äckligt ”net-carb” mjöl, och allt man bakade smakade ägg och var ”äggfluffigt”.

Vad skulle man göra utan nötmjöl och fiberhusk?

4 reaktioner till “Påverkad

  1. Ser sjukt gott ut, mycket godare än ”vanliga” mer pärlsocker! har du något recept på dessa? så kan man bjuda på sena bullar imorgon 😉

  2. tja

    Har tyvärr problem med både sukrin och stevia.. får huvudvärk av båda.. 🙁
    vill oxå baka nåt..
    aja.. tar lite blåbär som plockades i somras istället 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :O)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *