Sötsug!

Ibland kommer det bara över en. Det stora sötsuget. Tack och lov kommer det väldigt sällan nu för tiden och när det väl händer blir jag inte galen om jag inte får i mig något sött med-det-bums. Många stillar suget med en bit mörk choklad, men honestly - jag tycker inte det är speciellt gott. Min nya sugar-craving-killer är…..En krämig bär smoothie/yoghurt toppad med hackade nötter och kokoschips. Jag veeeeet, det låter sjukt jäkla tråkigt och nyttigt (och det är det med 😉 ) , men för mig har det blivit synonymt med godis. Typs. Bär är ju sött och gott och i kombo med diverse feta mjölkprodukter blir det yummy-delish!

Till två små skålar använde jag 100 g jordgubbar

50 g färskost

50 g crème fraiche

100 g kesella

Mix it all together, strö över nötter och kokos and dig in!

Vad brukar ni göra/äta när suget gör sig påmint?

2 reaktioner till “Sötsug!

  1. När mitt sug sätter in äter jag frökex eller bakar nåt av dina smarriga godisrecept 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *