Fried rice Postat 2023/10/152023/10/15 av Jessica Friends, om ni ännu inte testat stekt blomkålsris är det på tiden! Det blir så mycket godare än den kokta varianten. Man kan smaksätta riset i det oändliga. Ikväll blev det med spenat, vitlök och parmesan. To die for! Dela:PinterestFacebookGoogleE-postTwitterLinkedInSkriv ut
Amen näää vad tråkigt! Funkar det inte ens med annan smaksättning? Och om du steker det i lagom mycket smör? Svara
Tja, det beror på smaksättningen på riset. Igår hade jag grillad lax till, men kyckling skulle fungerat fint det med. Svara
Nej jag får verkligen inte till det där :(!!!
Amen näää vad tråkigt! Funkar det inte ens med annan smaksättning? Och om du steker det i lagom mycket smör?
Vad har du till det?
Tja, det beror på smaksättningen på riset. Igår hade jag grillad lax till, men kyckling skulle fungerat fint det med.