Vad skulle jag göra utan Fantastic?

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Mohoho, min familj och mina vänner saknar mig 🙂 Jag har typs helt tappat kontakten med omvärden. Ungefär varje vaken sekund går åt till att läsa näringsfysiologi, och när jag inte gör det så jobbar jag eller så är jag iväg på utbildning. Träning och socialt umgänge har fått ta ett steg tillbaka. Vi kan väl återuppta kontakten i början på december 😉 ?

Äta måste man ju dock göra, och hade jag fått bestämma så hade det blivit något enkelt. Något som inte tar tid från läsandet liksom. Fantastic erbjöd sig att stå för matlagningen (idag igen) och kolla vad mästaren fixade…

Oxrullader fyllda med bacon, fransk senap och cornichons. Till detta blomkålsmos och biff borgyjorgy sås! (boeuf bourguignon). Denna man har dolda talanger som dyker upp när man som mest behöver det <3

Vad skulle jag göra utan honom i mitt liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *