En månad med the Biosign avklarad

data-ad-format="auto">

 

 

Good evening everybody! Dags för en uppdatering om hur det går med BSM (bisosignature modulation). Jag är nu en månad in i projektet och äntligen verkar det som att det börjar hända saker. Mitt problemområde -rumpan- har inte velat bli mindre mindre. Vi pratar en minskning på 1 mm/vecka - wich is nothing, men nu hade den bestämt sig för att vara något mera medgörlig och hade minskat med hela 6,2 mm. Fortfarande marginella resultat, men PT:n menade på att det har tagit en månad för kroppen att detoxa och få rätt på obalanserna. Det är nu det roliga börjar. Själv är jag fortfarande skeptisk, men kommer såklart fortsätta. Jag ser och känner tydliga resultat på hur min överkropp förändras, i form av mer definierade muskler. Speciellt armar och axlar (mycket tack vare GVT känns det som). Inga synliga resultat på nederkroppen, men den innehåller också en större mängd fett. Undertill ser ni summan över hur fördelningen ovan/nedan-kroppen tappar fett, samt PT:ns glada kommentar till detta.

The difference between sum10 (upper body Skinfolds) and sum12 (lower body Skinfolds).
06.12.2023 - 90.4 - 133.6 = 43.2
21.01.2024 - 80.2 - 110.4 = 30.2
This shows perfectly that you are loosing fat faster on your legs than your upper body 😉
Man eftersträvar även en balans mellan ovan/nedan-kropp, så de två talen ska ligga så nära varandra som möjligt. Fick även den här kurvan mailad till mig där ni kan se hur vikt, fettprocent, och navelmått har förändras. Den gröna markeringen är när vi gjorde första mätningen inför the biosign. BB circumfrance är alltså navelmåttet.
Så här ser alltså läget ut för tillfället. Sen jag började med the biosign har jag inte ändrat min kost överhuvudtaget. Äter precis som jag brukar. Den stora förändringen är alla kosttillskotten och sättet jag tränar på. GVT är trist som fan, men kanske inte så dumt rent kroppskompisotionsmässigt (hittade jag precis på ett fint långt ord?). Har inte kört cardio at all- eller jo, ett pass på en månad mohoho, men det kommer det bli ändring på nu.
I´ll keep you posted on hur det går med vikt/fett-kurvorna här. Spännbilderna lägger jag upp på instagram 😉

2 reaktioner till “En månad med the Biosign avklarad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *