Happy birthday to me
januari 24, 2013 i Off topic
Japp, idag blir man 37. Känns sjukt när man ser siffrorna (så gammal är väl inte jag?), men skönt när man tänker på var man är i livet och hur man mår. Det blev inte sämre av att jag kom hem till dukat bord (börjar bli en vana 😉
Fantastic hade fixat hängmörad svensk KRAV märkt oxfilé <3, kryddsmör och baconfrästa grönsaker (nitritfritt såklart 😉 Ha en skön kväll bästa bloggläsare! Hörs imon hoppas jag
ETT STORT GRATTIS! Hurra hurra hurra huuuurrraaaa:)
Happy B-day
Grattis på födelsedagen och hoppas maten smakade
Tack allihopa för gratulationerna, och jepps - det var en Fantastic middag 😀
Grattis!!!
Och har du läst Kressers artikel om nitrat/nitrit? Fick mig at slappna av lite när det gäller bacon iaf.. köper dock alltid kravmärkt såklart!
http://chriskresser.com/the-nitrate-and-nitrite-myth-another-reason-not-to-fear-bacon
Tack Beate!
Jag hade inte läst just denna artikel, men jag har läst en liknande av Ralf Sundberg. Har ändå inte blivit övertygad 😉 Jag tänker att det måste vara skillnad på naturligt och kemiskt. Jämför med det omdiskuterade glutamatet. Även där förekommer det ju både naturligt och kemiskt, och vi vet ju vilka biverkningar som det kemiska kan ge. Måste läsa mer om det här känner jag.
Hurra hurra hurra! Grattis i efterskott
Tack Lina 😀