Tidningskungen- the perfect gift!

Är det någon som undgått att det är alla hjärtans dag idag;) Tycker egentligen att det är en dag som vilken som helst och är emot det kommersiella jippot runt omkring den. Men i år ska jag se mellan fingrarna och give a little. Jag har nämligen kommit på the perfect gift!

I år kommer jag ge bort tidningsprenumerationer till mina hjärtan! Visst är det en bra ideé?! Det hela började med att jag letade efter en träningstidning till mig själv. Har letat med ljus och lykta efter en sådan tidning med bra innehåll- utan framgång, tills nu tror jag. Vad tror ni om den här som jag hittade hos Tidningskungen? Någon som läst den här? Just nu får man två nummer för bara 59:- (alla hjärtans specialpris) så det är bara att slå till! Fanns en hel uppsjö av andra träningstidningar, men den här kändes mest intressant.

Anyways, då kom jag på att det här med en tidningsprenumeration är ju faktiskt en himla bra ideé.

  1. Den varar ett tag
  2. Det är inget man brukar köpa till sig själv
  3. Man blir glad när man hittar sin tidning där i brevlådan 🙂

För en billig peng kan man med andra ord ge bort en riktigt bra present - och det bästa av allt är att man kan hitta något som passar alla, på ett och samma ställe! Jag gillar!

Systrarna kommer få frossa i skvaller, systersonen i Scooby Doo och mamman (som är ny-invigd i LCHF kosten) kommer få njuta av Mat och hälsa ( den kostade i och för sig lite mer, men det kan hon vara värd). Fantastic blir utan tidning, men kommer få en god middag istället 😉

Då är det bara till att sätta sig ner och luta sig tillbaka och invänta sin tidning. Jag vill ha nu! Til´then, happy valentine alla hjärtan <3

2 reaktioner till “Tidningskungen- the perfect gift!

  1. Hej!

    Jag brukade köpa ”STARK” tidningen precis när den kom ut, men så slutade jag hitta den i affären. jag gillar den i alla fall, mycket bra info och tips i den och ibland inspirerande artiklar. Dom har artiklar om allt från Vasaloppet till styrketräning och kampsport så jag gillar’t! Trodde att dom hade lagt ner den iom att jag inte kunde hitta den men då är det alltså prenumeration som gäller ;).
    Go for it 😉 Plus att det är ju Martin Lidbergs tidning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *