Dagens matintag, dag 6

Gjorde något högst ovanligt idag. Sov till 10!!! Får skylla på att jag kom i säng sent och sedan blev väckt av Fantastic som varit ute och partajat med grabbsen i Köpenhamn. Say no more.

Det blev en seg morgon. En sån där som aldrig riktigt kommer igång. Satt i timmar vid datorn innan jag ens kom på tanken att äta frukost, som idag bestod av en wrap fylld med rökt lax, färskost med gräslök, stekt sparris och lite spenat. Yum! Tilläggas ska nog också att under tiden jag väntade på wrappen åt två stora skedar Bregott. Bara sådär. Ja, jag gillar Bregott väldigt mycket.

Efter denna festliga måltid var det tänkt att jag skulle dra till gymmet och köra ett cardio cirkelpass. Till gymmet kom jag - check! Men något cardiopass blev det inte. Körde axlar och armar i stället. Det börjar ta sig med dipsen. Idag klarade jag 7 set (fyra reps) i tempot 4-0-1. Målet var 10 set, så vi har en bit kvar. But I´m getting there.

Middag denna söndag blev spaghetti, i form av shiratakinudlar och zucchini, köttfärssås och parme. Barnsligt gott!

Innan jag går och lägger mig kommer jag hinna med en kopp te med en matsked kokosfett, sen blir det inte mer idag. Imorgon är det dags för fläskmätning igen - och jag undrar så om de nya pillerna/pulverna gjort skillnad. Som sagt, jag förstå inte hur risprotein och risstärkelse ska bidra till bättre insulinkänslighet och mindre kroppsfett. Imon får vi se om jag kan få svar på den frågan.

Känns som filmtajm nu. Over and out world.

3 reaktioner till “Dagens matintag, dag 6

  1. När du skriver ”fläskmätning” så tänker jag…..har du ens något fläsk att mäta? Jag har två ringar på magen som finns där och där kan man tala om fläsk 🙂 Skam den som ger sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *