Fläsket smälter bort

Idag rasslade det till på minus-kontot vad gäller fettprocenten. Från 22.4% till 20.7%. Vad hände där? Varför plötsligt så medgörlig? Dags att kolla på vad jag gör annorlunda mot innan.

 • Jag har nya pills och formulas som ska förbättra mag/tarm-flora och näringsupptaget
 • Jag småäter inte - äter mina tre mål mat om dagen
 • Den här vill jag knappt skriva - men jag får i mig mer kolhydrater än vad jag normalt gör. Inga sjuka mängder, men mer.

Annars gör jag inget annorlunda. Kör PF två dagar i veckan, äter mina tre mål mat och dricker mina formulas och knaprar mina piller. Kör GVT styrketräning 3 dagar i veckan och toppar med ett cardio intervallpass. Totalt fyra pass.

Vad tror ni den stora förändringen beror på?

8 reaktioner till “Fläsket smälter bort

 1. Jag har stått still jättelänge även fast att jag har tränat ordentligt och verkligen har haft koll på både kolhydrater och kalorier. Till slut bestämde jag mig för att introducera mer kolhydrater (äter numera havregrynsgröt till frukost och en frukt någon gång ibland), vips började det hända saker. Nu tappar jag fett sakta men säkert. Tror att min kropp behövde lite mer kolhydrater för att klara av all träning. 🙂

  Kul att läsa att det går bra för dig! Blir lite sugen på att testa på GVT, det låter som ett intressant upplägg 🙂

  1. Ja kanske att man behöver överraska kroppen då och då. Får se hur utvecklingen på det här blir innan jag vågar säga något 😉
   Jag tycker absolut att du ska testa GVT. Jag har sedan starten lagt på mig 1.5 kg muskelmassa och tappat nästan 5% fett och blir starkare för varje vecka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *