Siktar på tre mål

Efter en analys av mina nya matvanor bestämde jag mig idag för att prova en annan approach. Vi är tillbaka till att äta tre mål, men fördelningen kommer bli såhär:
12:00 Lunch + halva frukosten
15:30 Halva frukosten
19:30 Middag

Hoppas att detta ska ge mig mättnaden tillbaka 🙂 Det är bra att experimentera. Två stora måltider om dagen är inte optimalt för den här tjejen - check! Nu ska jag gå och preppa morgondagens frukost. Blir sammas som idag - är för tillfället helt såld. Kanel och kardemummakryddade paleopannkakor med bregott, mandelsmör, kokoschips och hackad mandel som rullas ihop till en pannkaksrulle. Bäst är dom kylskåpskalla. Sjuuuukt gott!

Dagens lunch var inte dum den heller. Gulasch på högrev och en rejäl klick med chilismaksatt crème fraiche. Mat är gott!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *