Utomhusträning

maj 9, 2013 i Träning

20130509-195541.jpg

Fortfarande sommar i luften och jag passar på att ta tillvara på stunderna som bjuds. Det var förvisso inte strålande sol i morse men gymmet öppnade inte förrän 09:00 vilket gjorde att det fick bli uteträning. Tur att det finns equipment att tillgå. Vi har ju till och med ett mini utegym där jag bor :)
På träbryggan blev det boxjumps följt av dips och reversed pushups i minigymmet och avslutningsvis backintervaller i det morgondaggiga gräset. Om jag bara skulle haft en kettlebell och en ställning att öva chins och pull ups på hade jag kunnat få ihop ett riktigt bra pass. Det första kan jag råda bot på, kanske till och med ska inhandlas imon?! Det andra blir svårare. Tänkte att jag skulle finna lyckan på någon av lekplatserna i närheten, men icke! My search goes on. Känner ni till något som kan agera pull up räcke i närheten av Västra så please holler at me!