Inte sjuk, men inte heller frisk…

….i alla fall inte tillräckligt frisk för att träna, vilket gör att jag hängt på mitt andra favvoställe - the kitchen 🙂 Tänkte överraska mamman (och pappan) med en god middag, det är ju aldrig fel. Ni vet om att det är mors dag på söndag va? Har experimenterat med lite tilltugg. Har ett par favoriter som jag brukar göra, men det är ju alltid kul med något nytt. Det kan bli precis hur som helst det här. Ger er en sneak peek…

Hittade på en dessert med. Fast jag vet inte om man ska kalla den dessert. Det skulle lika gärna kunna vara frukost. Innehåller gräddde, kesella, crème fraiche, hemmagjord musli och ÄPPLEKOMPOTT!!!! FRUKT!!!! OMG!!! Jag har själv inte ätit frukt på ungefär två år. Kändes udda - men omvärderade ganska snabbt. Inlägg om detta kommer 😉 Använde ingen sötning dock. Det räckte med sötman från äpplet. Är man frisk eller störd när man tycker så? 😉

2 reaktioner till “Inte sjuk, men inte heller frisk…

  1. Frisk är man då! Och för en tränande frisk tjej som dig är lite frukt i en efterrätt inget att haka upp sig på 😉 Visst är det häftigt att efterrätt lika gärna kan vara frukost nu för tiden! Det jag förr tyckte var efterrätt hade inte funkat som frukost, eller tvärtom (havregrynsgröt till efterrätt? nej tack). Men när jag hade kompisar på besök för ett tag sen bjöd jag på turkisk yoghurt, färska bär, hackade nötter och honung till efterrätt, resterna blev frukost (utan honung). Så lyxigt!

    1. Du har helt rätt! Nu hade jag i och för sig ganska mycket grädde i desserten, vilket jag inte föredrar till frukost - men dock, principen kvarstår. Man skulle kunna äta det till frukost med gott samvete:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *